EEN DINSDAG IN APRIL

Het duurt nog even, maar noteer al de datum: dinsdag 25 april 2023. 

Dat is de dag waarop mijn nieuwe boek, Een zondag in mei, moet uitkomen. Net vanwege die titel wil Manteau hem al in de winkels hebben in april. 

Inleverdatum voor het manuscript is 1 december.

Waarover het gaat, verklap ik natuurlijk nog niet, behalve twee dingen: het gaat over een ophefmakende misdaad op een bekend iemand en het is geen Michiels-verhaal. Geen enkel personage uit vorige boeken komt terug. Michiels en zijn team krijgen rust tot in het volgende verhaal.

Later stuur ik nog wel updates, maar vanwege de drukke activiteiten zal dat misschien even duren.

Behalve het schrijven heb ik de volgende maand een reeks

OPTREDENS

In het weekeinde van 29 en 30 oktober vindt in de Thomas More Hogeschool, campus National, Kronenburgstraat 66 in Antwerpen voor de eerste keer het Festival van het Spannende Boek plaats. Er nemen 35 schrijvers aan deel en ik ben een van hen. 

De toegangsprijs bedraagt 2 euro per persoon en die geeft ook recht op een korting van 10 procent in de boekenwinkels die zijn aangesloten bij het netwerk Confituur.

Op 2 juni stelde ik in boekwinkel De Boekuil in Mortsel ‘De laatste stap’ voor. Foto’s: H. Welter

Het evenement duurt telkens van 10 uur tot 18 uur, maar ik laat nog weten wanneer ik precies aanwezig zal zijn.

Op maandag 31 oktober (Halloween) vindt in het kader van Boektopia in Kortrijk de Nacht van de Misdaad plaats. In principe ben ik daar ook, maar dat moet nog definitief bevestigd worden.

Wel bevestigd is dat ik op zaterdag 5 november, ook op Boektopia, in een panelgesprek over thrillers zal zitten met Dirk Debeys en Hugo Luijten. Moderator is Patrick Van Gompel van VTM. Het exacte uur deel ik later mee.

Boektopia, de opvolger van de Boekenbeurs, vindt plaats in de hallen van Kortrijk Expo.

RECENSIES

De jongste weken zijn enkele erg lovende recensies van De Laatste Stap verschenen op blogs of boekensites. Ze zijn nu toegevoegd aan mijn site. 

Vooral op de recensie van de Nederlandse site Koukleum zijn veel positieve reacties gekomen. Heel wat mensen uit Nederland hebben laten weten dat ze mijn boek gekocht hebben of het zouden doen.

Terug naar boven