EN NU AFTELLEN!

Het aftellen kan nu helemaal beginnen: ten laatste vanaf dinsdag 31 mei, in de week voor Pinksteren, zal De Laatste Stap te koop zijn. 

Met zijn 384 pagina’s is het afgetekend het dikste boek dat ik al heb geschreven, maar die lengte komt deels doordat elk hoofdstuk op een nieuwe pagina begint. Er zit dus veel witruimte in het boek. En daarop zeg ik: goed zo. 

Misschien is zoiets niet meer dan een detail, maar het maakt het lezen veel aangenamer en luchtiger dan wanneer de hoofdstukken onmiddellijk op elkaar aansluiten. De zorg die aan het boek is besteed, is maar een van de vele redenen waarom ik zo tevreden ben met mijn overstap naar Manteau.

Ik ben ook bijzonder tevreden over de promotie- en marketingcampagne die deze maand start. Die zal voor een groot deel digitaal zijn met heel wat acties op sociale media. Zo komen er trailers op Facebook, Instagram en Pinterest.

Ik had me vast voorgenomen nooit van mijn leven op Facebook te gaan en omdat Instagram eigendom is van FB, heb ik tot dusver ook altijd geweigerd een account te openen. Maar Standaard Uitgeverij heeft meer dan 51.000 volgers op FB en een goede 4.200 op Instagram en elke post wordt gemiddeld meer dan 3.000 keer bekeken, heeft het PR-team verzekerd. Dat kan ik moeilijk zomaar negeren. (Maar. Ik ga niet op FB. Nooit.)

Ook via deze website komt er straks nog iets. Daarover een volgende keer meer.

In een iets verdere toekomst wacht een volgend boek. Het voorstel dat ik heb ingediend, is onmiddellijk goedgekeurd door Manteau. Misschien kan ik daarover al iets meer vertellen in de volgende nieuwsbrief. En daarin hoop ik ook al wat te kunnen toelichten over nog een heel ander project!

Zalig Pasen, allemaal.

@Paul De Bruyn, april 2022

Terug naar boven