Een auteur die echt wel meer naambekendheid verdient

Op een nogal onverwachte manier kwam ik in aanraking met, de voor mij onbekende auteur, Paul De Bruyn toen zijn nieuwste boek ‘De Laatste Stap’ bij mij op de mat viel.
Dat ik van deze man nog nóóit had gehoord, verwonderde mij enorm na het dichtklappen van dit boek, want het was fantastisch goed in mijn ogen. Ik zat van pagina 1 meteen in het verhaal, niet alleen door de zeer aangename schrijfwijze, maar ook door het uitstekend uitgewerkte plot en de levensechte personages.
Dat de auteur zich goed heeft laten informeren merk je ook meteen, want alles wordt met een voortreffelijke kennis van zaken weergegeven zonder dat het te belerend overkomt. Het verhaal is dan ook een goed opgebouwd, onderhoudend en bij wijlen gruwelijk politie onderzoek dat de hedendaagse thema’s absoluut niet schuwt.
Een auteur die echt wel meer naambekendheid verdient in mijn ogen en zeker de concurrentie kan aangaan met Toni Coppers, Jo Claes, Christian De Coninck,… .
Ik ga alvast op zoek naar de andere misdaadverhalen van Paul De Bruyn en hoop vlug op nieuw materiaal.

Terug naar boven